Translate

mandag 11. februar 2013

Karrimajones

I dag snakket jeg med en venninne om at det hadde vært digg om BIT ble åpnet i nærheten. Det er så mange ledige lokaler rundt oss for tiden... Karrimajonesen deres er helt vilt god.

Så kjøpte jeg meg en kylling da vet dere. Ristet to skiver brød. Blandet sammen en selvkomponert karrimajones. Smurte på skivene. Hadde på salat, tomat, agurk og kylling. En dæsj karrimajo på toppen. Salte og pepre. Deeeeilig kyllingblings!

Karrimajones:
1 del rømme
2 deler majones
En dæsj karripulver

Blande, smake, ha på maten. Karri passer perfekt til kylling.

NamNam! Sunt og godt.

Mamma og pappa kom og spiste opp nesten resten av kyllingen og all karrimajoen. De digget majoen.

Ha kyllingbena og skinnet i en gryte. Fyll vann til litt over bena. Kok i 20-30 min. Deilig kyllingkraft. I morgen blir det kyllingsuppe.
Kyllingsuppe i morgen.


2 kommentarer:

  1. Oj så flink som lager kraft da!! Jeg kastet nettopp et kyllingkadaver uten tanke på at jeg kunn koke kraft på det....
    Karrimajo skal lages asap, NamNam!!!

    SvarSlett
  2. Overrasker meg selv med husmorfaktene til tider. Karrimajo er min nye favoritt!

    SvarSlett