Jeg var først ut og mexicansk mat sto på menyen. Når jeg lager taco bruker jeg alltid ferdigkrydderposen. Jeg følte jeg måtte avansere litt, så denne gangen ble det fra bunnen av.
Tacokjøtt:
2 pakker karbonadedeig
7-8 tomater
1,5 løk
1 chili
3 båter hvitløk
2 ss kumin
salt og pepper
Koriander til pynt
- Stek kjøttet
- Hakk løk og stek den
- Hakk tomater
- Finhakk chili og hvitløk
- Ha alt i en stor gryte
- Ha i kumin
- Smak til med salt og pepper
- Dryss frisk koriander over
Salsa:
Et brett gode tomater
2 fedd hvitløk
1 chili
Lime
0,5 løk
Pepper og salt
Persille
Ha alt i en blender og voilla!
Dagens antrekk |
En venninne hadde på dette! |
Et must! |
Nam!! Må prøve hjemmelaget tacofreddan, var det likegodt?
SvarSlettVi har også muddagsklubb i jentegjengen - ergo det er heeelt stuerent og ungdommelig :)
Haha Godt å høre! Da er middagsklubb helt greit!
SvarSlettVeldig godt med hjemmelaget taco, men jeg liker hurtigvarianten og jeg da. Variasjon er bra. Føler at hjemmelaget er mye sunnere uten masse salt og e-shit. Men det bryr jeg meg da ikke noe om...