I dag inviterte jeg nesten hele familien på søndagsbrunsj. Brunsj er en sen frokost (breakfast) eller tidlig lunsj (lunch) = brunsj! Det første man må gjøre når man står opp på den store brunsjdagen, er å slenge sammen en brøddeig. Kjøpebrød kan serveres til frokost og lunsj, men absolutt ikke til brunsj. Fysj og fy!
 |
Alt det tørre i bollen. Hell oppi vann blandet med gjær, og VIPS...
|
 |
...så har du en deilig deigete deig.
Brød er det enkleste man kan bake. Det eneste kjipe er all hevingen. Men i mellomtiden kan man jo feks dekke bordet:
|
 |
Før de har hevet. |
 |
Der har de hevet seg ja... |
 |
Ferdig!
Brunsjen ble en suksess med hjemmebakt brød, deilige juicer, massevis av pålegg og eggerøre. Har du ikke sette familien din på en stund? Inviter i vei! Det er ikke så mye slit som man kanskje tror på forhånd.
|
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar