Veldig enkel å lage. Bare å kutte opp løk, purre, poteter. Koke opp med vann, buljong og krydder. Mose med mosemaskin (husker ikke hva det heter i farta - ammetåka?). Ha i litt melk, og vips, så er den ferdig.
Her er suppen før den er suppe. Koking og mosing, så er den klar.
Hjemmelaget sjokomousse til dessert. Verdens enkleste og beste.
Krutonger lager man ved å skjære brød i terninger. Brødet kan gjerne være noen dager gammelt. Ha i pannen med en del olje, pepper, salt og feks timian (eller annet krydder du liker). For at krutongene skal bli enda sprøere kan du hive de i en langpanne i ovnen etter at de er stekt. Namnam! Og JA, jeg er visst et matvrak!
Fikk ikke tatt noen særlig bilder. Litt stressa der jeg gikk mellom Trollet som ikke ville sove og kjøkkenet. Og fordi det ser helt teit ut å ta bilder av maten. Denne bloggen er tross alt en godt bevart hemmelighet, så jentene mine må jo ikke få noen mistanke.
Si fra om du vil ha oppskriftene!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar